Spring til indholdet

Opsig »Podimo« – sådan gør du

Trinnene afhænger af, hvor abonnementet blev tegnet – direkte, via en operatør eller i en appbutik. Nedenfor finder du alle aftaletyper for tjenesten, og hvordan du opsiger hver af dem.

Opsigelse

Du opsiger i appen eller på podimo.com. Adgangen fortsætter til udgangen af den periode, du har betalt for, og derefter har du Podimo Free. Podimo refunderer ikke ubrugt tid.

Direkte hos Podimo

Opsig under Mit medlemskab på podimo.com eller i appen.

Via App Store, Google Play eller teleselskab

Opsig hos Apple, Google eller teleselskabet (Norlys, Call Me, OiSTER eller CBB).

I prøveperioden stopper adgangen med det samme

Opsig senest dagen før prøveperioden slutter, hvis du ikke vil betale – men så mister du adgangen straks.

I appen

  1. Gå til Bibliotek, og tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Tryk på »Indstillinger«, og rul ned til »Dit medlemskab«.
  3. Tryk på »Opsig abonnement«.

På podimo.com

  1. Log ind på podimo.com.
  2. Klik på »Min konto« øverst til højre.
  3. Gå til »Mit medlemskab«, og klik på »Opsig abonnement«.

Via App Store eller Google Play

Startede du i appen og betaler via Apple eller Google, opsiger du dér: på iPhone under »Indstillinger« → dit navn → »Abonnementer« → Podimo, og i Google Play under »Betalinger og abonnementer«.

Via dit teleselskab

Har du Podimo gennem Norlys, Call Me, OiSTER eller CBB, er det teleselskabet, der styrer abonnementet. Du opsiger ved at fravælge fordelen eller opsige aftalen hos dem.

Hvad sker der bagefter

Du beholder adgangen til udgangen af den betalte periode og har derefter Podimo Free med de åbne podcasts. Ubrugt tid refunderes ikke. Opsiger du i prøveperioden, stopper Premium med det samme.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret, men den bortfalder, når du begynder at bruge tjenesten inden for de 14 dage.

Fakta kontrolleret 2026-11-09

Ofte stillede spørgsmål

I appen under Dit medlemskab eller på podimo.com under Mit medlemskab – medmindre du betaler via Apple, Google eller dit teleselskab.

Nej. Du beholder adgangen til periodens udgang, men ubrugt tid refunderes ikke.

Ja, fra Premium Plus til Premium under Abonnement på kontoen.